Medicinsk fotvård i Uppsala

Medicinsk fotvård i Uppsala

God morgon, god morgon och välkomna till bloggen och ett nytt inlägg. Jag skriver det här inlägget för att berätta för er att jag har varit och fått medicinsk fotvård i Uppsala hos ett företag som heter Åriket Medicinsk Fotvård AB, du kan läsa mer här om det här företaget. 

Det var inte en dag för sent för mig att ge mig iväg till Åriket Medicinsk Fotvård AB för att få en behandling mot nageltrång. Det hela började med min fåfänga i skobutiken en dag i maj när jag köpte skor som var ett nummer för små. Jag har rätt stora fötter, som kvinna är det inte så roligt med storlek 42 så därför klämde jag in fötterna i storlek 41 i stället och det var riktigt dumt gjort för efter några dagar fick jag nageltrång i vänster stortå och det gjorde riktigt ont. Det gjorde så ont så det enda jag kunde ha på fötterna var ett par sandaler med öppning framtill. Jag ringde till vårdcentralen men sjuksköterskan som svarade i rådgivningen sa åt mig att jag i första hand skulle vända mig till någon som erbjuder medicinsk fotvård i Uppsala och det hade delvis att göra med att de hade en hård belastning på vårdcentralen men främst för att det inte är nödvändigt att ta en legitimerad läkares resurser i anspråk när det gäller en åkomma som en fotvårdsterapeut lika så gärna kan behandla. Däremot var jag välkommen att åter höra av mig till vårdcentralen om ingen förbättring skedde, men det gjorde det. Jag kom till Åriket Medicinsk Fotvård AB en tisdag och redan dagen efter hade det blivit en klar förbättring. Veckan efter var jag på återbesök hos Åriket Medicinsk Fotvård AB och allt såg bra ut så slutet gott, allting gott. PS: Skorna slängde jag! 


Kommentarer är stängda.