Brorsan fick punktering

Brorsan fick punktering

Tjenare, hej och hallå. Brorsan och hans tjej skulle åka och campa men de kom inte längre än till Herrljunga, så fick de punktering på höger framdäck och då var de tvingade att se sig om efter en däckverkstad i Herrljunga med omnejd. Då hittade de en som heter Alingsås Däckservice AB. Det visade sig att det inte var bra däck på bilen och de hade nog fått böter om de blivit stannade av polisen, så det var inte mycket annat att välja på än att köpa 4 nya däck. Inte så roligt kanske någon av er tänker, eftersom det inte var en utgift som var särskilt roligt att få på semestern. Som tur var så gick det att delbetala däcken så blev det inte så mycket att punga ut med på en gång.  

Med mig är det ju så att jag vill skriva inlägg med bra tips och råd, och nu när brorsan och hans tjej mest av en tillfällighet kom i kontakt med denna däckverkstad i närheten av Herrljunga så kändes det som en bra grej att ta upp med er i bloggen. Jag tänker på er som har bilar att det säkert är flera av er som läser här i bloggen som bor i Herrljunga med omnejd, och om någon av er då behöver däck så verkar Alingsås Däckservice AB vara ett bra företag. Nu bor jag inte själv i närheten, men om jag hade gjort det så hade jag utan tvekan gärna vänt mig till denna däckverkstad i Herrljunga. Från det ena till det andra så kom de iväg senare samma dag och åkte sedan till en 5-stjärnig camping och hade några härliga dagar med sol och värme. I mitt nästa inlägg ska jag skriva om denna camping och det inlägget hoppas jag förstås att ni vill läsa också. 


Kommentarer är stängda.