Jag fick hjälp av en murare i Ystad

Jag fick hjälp av en murare i Ystad

God morgon, hur mås det i hem och stugor denna dag? Ni som följer mig på bloggen vet att jag har flyttat till ett hus på landet utanför Ystad. Närheten till havet var avgörande, jag trivs som en fisk i vattnet! I dag hade jag tänkt mig att jag skulle prata med er om ett företag som jag vände mig till när jag letade efter någon murare i Ystad som skulle kunna renovera den putsade fasaden. En hel del puts hade fallit av som en konsekvens av väder och vind och eftersatt underhåll under ett par decennier. 

Det var nämligen så här att när jag behövde få hjälp med denna fasad så blev jag rekommenderad Brenova i Skåne AB av en god vän som berättade att Brenova i Skåne AB är ett företag som kan åta sig det mesta inom mureri och puts. Min vän hade själv fått hjälp genom det här företaget och han var supernöjd och kunde inte komma på en enda negativ sak med dem. Nu har jag fått en fasad som är helt utifrån hur jag ville ha den, tack vare god hjälp av det här företaget. Eftersom jag blev så nöjd så ville jag förstås skriva några ord om Brenova i Skåne AB här i bloggen för att kunna få dela med mig om det här företaget till er. Om det nu är så att ni skulle behöva anlita en murare i Ystad med omnejd så vill jag rekommendera er att höra av er i så fall till detta företag. Det är ett prisvänligt företag i Ystad och de har gett både mig och min goda vän den hjälp som vi behövde utifrån våra förutsättningar, önskemål och behov, och de kommer förstås att kunna ge även er den hjälpen som ni behöver till en rimlig kostnad.  

 


Kommentarer är stängda.