Bli av med träd

Bli av med träd

För ett tag sedan behövde jag hjälp med en trädfällning här i Gävle där jag bor och jag hörde av mig till ett företag som jag blev tipsad om utav en kollega. Det var en ren slump att jag råkade berätta om att jag behövde hjälp med en trädfällning, det var på fikarasten och min kollega berättade att han för ett halvår sedan hade vänt sig till ett företag som heter Peter Jarlgård Träd- och Sektionsfällning och han var mycket nöjd och belåten med hjälpen. Det föll sig därför naturligt att även jag ringde upp till företaget och frågade om de inte skulle kunna hjälpa mig och visst kunde de det! Redan ett par dagar senare hade jag fått en bedömning av det där trädet som jag ville få väck och dessutom en offert som jag tyckte lät nästan lite för bra för att vara sann, men det var verkligen på det viset att det var prisvärt att få den här hjälpen. Goda tips och råd hör inte hemma i någon byrålåda så det är därför jag skriver det här inlägget för att berätta för alla mina kära läsare att det går att höra av sig till Peter Jarlgård Träd- och Sektionsfällning när man behöver hjälp med trädfällning i Gävle men även i andra städer. Så oavsett om det är trädfällning i Gävle som du behöver få hjälp med, eller trädfällning i Avesta, Falun, Borlänge eller Ljusdal så kan du lita på det här företaget och att de ser till att ta bort det eller de träd som du inte vill ha kvar. Om du tycker att det här låter bra så vill jag gärna att du kikar vidare inne på hemsidan, den tar jag och länkar dig till i det här inlägget. 


Kommentarer är stängda.